...

Algemeen

Mijn account

Om uw favoriete campings te bewaren dient u allereerst een account bij ons aan te maken. Het aanmaken van dit account is gratis en u verplicht zich tot niets. Zodra u dit gedaan heeft kunt u op zoek gaan naar de camping van uw dromen. Heeft u deze gevonden dan is het handig om deze bij uw favorieten te bewaren. Dit doet u door het hartje (pictogram) aan te vinken. Zodra u dit gedaan heeft gaat u naar uw account en ziet u de camping bij uw favorieten staan. Blijkt de camping toch niet meer tot uw favorieten te behoren dan kunt u deze in uw account verwijderen. Overigens kunt u meerdere favorieten aanmaken. 

Op dit moment beschikken wij helaas nog niet over een app die u kunt downloaden in de appstore. Onze website is wel responsive. Dit betekent dat deze op zowel uw computer, tablet als telefoon goed en overzichtelijk te lezen is. Zodra wij een app ontwikkeld hebben zullen wij u middels de nieuwsbrief en website informeren.

Wij werken samen met gerenommeerde makelaars. Zodra wij een nieuwe camping aangeboden krijgen controleren wij deze op een x aantal punten. Zodra blijkt dat de camping aan onze standaard voldoet plaatsen wij deze op de website. Wij hebben de zoekresultaten daarbij zo ingesteld dat de nieuwste campings bovenaan staan. 

Wij werken alleen samen met gerenommeerde makelaarskantoren. De makelaars die hier werken kennen “de markt” in de regio als geen ander. U kunt er dus gerust op zijn dat de camping naar behoren is getaxeerd en dat het taxatierapport klopt. Mocht u toch twijfelen staat het u natuurlijk vrij een externe taxateur in te schakelen. Deze kosten draagt u dan wel zelf. 

“Camping Te Koop” zelf verleent geen financiering. Wij kunnen u wel in contact brengen met financiële instellingen. Houdt u er wel rekening mee dat u over een eigen vermogen dient te beschikken. Een bank zal nooit 100% van de aankoopprijs financieren. 

Zodra u op de website bent ziet u rechtsboven “log in – registeren” staan. Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanmaken door op “registreren” te klikken. U vult dan uw gegevens in waarna u per e-mail een bevestiging met daarin uw wachtwoord ontvangt. Heeft u al wel een account bij ons dan kunt u via “log in” inloggen. 

Om gebruik te maken van de website bent u niet verplicht om een account aan te maken. U zult dan ook geen nieuwe campings of informatie missen. Echter is het wel aan te bevelen om een account aan te maken. Zodoende kunt u namelijk uw favoriete campings gemakkelijk terug vinden. 

Het aanmaken van een account op campingtekoop.nl is in zijn geheel gratis. Ook voor het gebruik ervan hoeft u niet te betalen.  

Omdat iedereen zijn eigen wensen en behoeften heeft zal niet elke camping u aanspreken. Om het dan ook zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben we voor u een plekje op onze website gereserveerd. Hier kunt u uw favoriete campings opslaan om ze later in alle rust nog eens te bekijken. Wel zo makkelijk toch!

Indien u niet meer kunt inloggen op uw account vinkt u “wachtwoord vergeten” aan. Hierna wordt er om uw email adres of gebruikersnaam gevraagd. Nadat u één van deze twee opties heeft ingevuld, ontvangt u per e-mail een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Komt u er nou helemaal niet meer uit, stuur dan even een e-mail naar; info@campingtekoop.nl wij zullen u dan verder helpen.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van ons contactformulier of u kunt ons via info@campingtekoop.nl een email sturen. 

Compare listings

Vergelijken
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.