...

Camping Te Koop

 

Camping Te Koop is een jonge en onafhankelijke, in Nederland gevestigde onderneming die is ontstaan uit een passie voor de recreatiewereld.

Het begon een aantal jaar geleden toen twee jonge ondernemers tijdens een vlucht van Innsbruck naar Rotterdam met elkaar in gesprek raakten over het aankopen van campings. Verschillende makelaars, verschillende sites en wanneer je dacht goed beslagen ten ijs te komen volgden er altijd weer verrassingen. Dit moest toch anders kunnen? Jazeker! Op 1 maart 2024 lanceerden wij Campingtekoop.nl!

Op Campingtekoop.nl willen wij u een aanbod presenteren dat daadwerkelijk een verschil voor u maakt. Wij geloven er namelijk in dat het kopen van een camping niet alleen op vertrouwen moet berusten maar ook op een zo compleet en volledig mogelijk aanbod.

Met deze visie in ons achterhoofd bieden wij u een breed pakket aan diensten aan. Zo kunt u uiteraard overgaan tot aanschaf van een camping maar heeft u ook de mogelijkheid om allerhande gerelateerde informatie tot u te nemen. 

Door middel van deze service hopen wij iets bij te kunnen dragen aan een voor u onvergetelijke reis. Mocht u desondanks iets missen of heeft u wellicht een goede tip dan horen wij dit graag van u!

Wij wensen u een succesvolle onderneming toe!

 

Namens het hele team,

Welkom bij Campingtekoop.nl 

 

Compare listings

Vergelijken
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.